Benieuwd naar een impressie van onze showroom?

Laminaat vloeren

Laminaatvloeren winnen alsmaar meer aan populariteit. De kwaliteit wordt elk jaar beter en de keuze aan designs wordt steeds uitgebreider. Door verbeterde productie- en fototechnieken is een laminaatvloer haast niet meer van een echte houten vloer te onderscheiden.

De nerven en noesten die je in een echte houten vloer mag verwachten, zie je ook in een laminaatvloer. Laminaat is opgebouwd uit een laag MDF of HDF, een “fotolaag” met de print van hout en een toplaag van kunststof.

Bekijk ons aanbod

In onze showroom kunt u een zeer uitgebreid aanbod aan prachtige laminaatvloeren ontdekken van onder andere de merken Douwes Dekker en Meister. Kom vrijblijvend (op afspraak) langs of bel ons op 0251-321174.

Wij helpen u graag met uw keuze en beantwoorden al uw vragen over laminaat en/of het leggen ervan. Onze showroom is geopend op afspraak.

Voordelen laminaat vloer

Een laminaatvloer heeft een aantal voordelen ten opzichte van een houten vloer. Zo is een laminaatvloer slijtvast, kan deze goed tegen vlekken, is sterk en makkelijk schoon te maken. Regelmatig stofzuigen en dweilen is voldoende.

Waar een echte houten vloer nog wel eens kan verkleuren na te veel blootstelling aan zonlicht is dit bij een laminaatvloer niet het geval. Een ander voordeel waarom mensen vaak voor laminaat kiezen is dat het mede door het kliksysteem en het niet hoeven verlijmen eenvoudig zelf te leggen is.

Meister
Lieverdink
Flamingo
Douwes
Coretec
Parador