Benieuwd naar een impressie van onze showroom?

Parket vloeren

Parketvloeren zijn onze absolute specialiteit. Dankzij de degelijkheid en duurzaamheid blijft parket de favoriet onder de vloerbedekkingen. Daarnaast straalt een parketvloer warmte en authenticiteit uit.

De mogelijkheden van deze houten vloerbedekker zijn zeer uitgebreid, zowel in de keuze van houtsoort als de afwerking van de vloer. Hierdoor is er voor ieder type interieur een passende houten vloer te vinden welke op verschillende manieren gelegd kan worden.

Wij adviseren u graag

Kom op afspraak langs in onze showroom om een idee te krijgen van hoe een parketvloer ook uw interieur vorm kan geven. In onze showroom hebben we een ruim aanbod aan verschillende parketvloeren. Door onze jarenlang opgebouwde kennis en ervaring kunnen we u alles vertellen over de verschillende mogelijkheden van parketvloeren.

Onze showroom in Uitgeest is geopend op afspraak. Daarnaast kunt u ons op werkdagen altijd bereiken op 0251-321174.

Voordelen parket vloer

Een parket vloer hoef je maar één keer te leggen en je kunt er je leven lang van genieten. Dankzij de kwalitatieve materialen waaruit dit type vloer vervaardigd is, is een parketvloer zeer duurzaam. Wanneer intensief gebruik van de houten vloer zijn sporen begint achter te laten kan gekozen worden voor een vloerrenovatie.

Een relatief goedkope manier om de vloer er weer als nieuw uit te laten zien. Daarnaast zijn er verschillende legpatronen mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het klassieke visgraatpatroon of het “Hongaarse punt” patroon.

Meister
Lieverdink
Flamingo
Douwes
Coretec
Parador