Benieuwd naar een impressie van onze showroom?

PVC vloeren

Met een PVC vloer haal je de perfecte vloer qua prijs-kwaliteitverhouding in je huis. Door de hoge slijtvastheid worden PVC vloeren veel gebruikt in ziekenhuizen, kantines en andere bedrijfsruimtes maar heeft deze vloer de afgelopen jaren ook een enorme opmars gemaakt in de particuliere sector.

PVC vloeren zijn vervaardigd uit kunststof en kunnen op elk type vlakke ondergrond worden gemonteerd. Net als bij laminaatvloeren zijn de mogelijkheden wat betreft prints eindeloos. Naast PVC stroken met houtprint wordt er ook steeds vaker gekozen voor PVC tegels als alternatief voor bijvoorbeeld een natuursteen of betontegel vloer.

Bekijk ons aanbod

In onze showroom kunnen we u alles vertellen over de verschillen tussen klik PVC en plak PVC, de voor- en nadelen en de wijze van montage. Wij bieden een uitgebreid aanbod PVC vloeren in verschillende designs en desgewenst kunt u een stuk PVC vloer tijdelijk mee naar huis nemen om te kijken hoe dit oogt in uw interieur bij dag- en avondlicht.

Onze showroom is geopend op afspraak.

Voordelen PVC vloer

Een PVC vloer heeft veel voordelen. Het gebruiksgemak is namelijk heel hoog, er zijn geen speciale poetsproducten voor nodig en de vloer is krasbestendig. Doordat PVC vloeren goed tegen vocht kunnen zijn deze ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld de badkamer.

Daarnaast is een PVC vloer geschikt voor vloerverwarming en heeft PVC een betere loopgeluidreductie dan bijvoorbeeld laminaat. De klik PVC variant is net als klik laminaat eenvoudig zelf te leggen. Een “plak” PVC vloer dient echter door een professional gemonteerd te worden i.v.m. het egaliseren.

Meister
Lieverdink
Flamingo
Douwes
Coretec
Parador