Kom gerust langs in onze showroom in Uitgeest

Jullie hebben echt geweldig werk geleverd. Onze ivoorhouten vloer is weer als nieuw en mooier dan hij ooit geweest is. Wij zijn er erg blij mee. Hartelijk dank voor de vlotte en nette opknapbeurt.

Teun en Sylvia Zonneveld

Uitgeest

Bijna acht jaar geleden hebben jullie een prachtige eiken parketvloet met plint gelegd. Helaas zag deze er nu niet meer uit. Wij hebben jullie gevraagd dit voor ons opnieuw te schuren en weer in de olie te zetten. Na een duidelijke afspraak over de duur van de werkzaamheden en de prijs hebben jullie onze vloer in het gehele huis in 2,5 dag weer als nieuw gemaakt. Echt super werk afgeleverd. Wij zijn er heel blij mee.

Jan en Engelien Hommes

Akersloot

Jullie hebben echt geweldig werk geleverd. Onze ivoorhouten vloer is weer als nieuw en mooier dan hij ooit geweest is. Wij zijn er erg blij mee. Hartelijk dank voor de vlotte en nette opknapbeurt.

Teun en Sylvia Zonneveld

Uitgeest

We zijn zeer tevreden over de vloer. Mooi strak gelegd. De introductie was al heel prettig met buurman en buurman zodat wij in alle rust de vloer konden uitzoeken. Ook de afwerking, het opruimen en vooral het stofzuigen heeft diepe indruk gemaakt. De afspraken worden nagekomen en je merkt echt dat jullie vakmensen zijn. Met hart voor houten vloeren en de drive om er iets moois van te maken, het werk wordt niet afgeraffeld. Succes voor nu en in de toekomst!

Familie Lagerweij

Castricum

Op zoek naar een houten vloer voor ons nieuwe huis, kwamen we op aanraden van vrienden terecht bij Rotho Vloeren. Prima tip want niet alleen lekker dichtbij, ook werden wij door Thom aangenaam en deskundig geholpen. De vloer was in tijd van een dag gelegd en we zijn zeer tevreden over het resultaat. Met name over de afwerking langs de open haard. Deze wilden we graag plint-loos en zoals is te zien op de foto’s is dat uitstekend gelukt. Prettige bijkomstigheid is dat Thom ons niet alleen de vloer heeft verkocht
maar hem ook heeft gelegd. Kortom; Rotho heeft er weer tevreden klanten bij!

Paulien en Joop van der Steen

Limmen

In ons pas aangekochte appartement lag een fraaie, maar hopeloos verwaarloosde Jatoba vloer. Hoe ze doen, doen ze het maar de vloer is werkelijk weer als nieuw!!! En tegen een zeer redelijke prijs! Dank weer voor het vakkundige werk en wie weet tot een volgende verbouwing!

Kees Hollenberg

Akersloot

Nógmaals bedanken wij jullie voor het fantastische schuur- en lakwerk van de vloer in onze woonkamer! Jullie hebben bij ons prachtig vakwerk verricht. Jullie zijn accuraat en perfectionistisch. Jullie werk is zo ontzettend mooi dat wij spreken van kunstwerk. Jullie kunnen goed organiseren en jullie hebben groot overzicht op het werk. Wij zullen aan vrienden en kennissen naam, adres en telefoonnummer van jullie bedrijf doorgeven. Tegen een iéder zullen wij zeggen dat jullie fantastisch werk leveren. Kortom; wij zullen de naam van jullie bedrijf bij een iéder van harte aanbevelen. Wat wij ook hogelijk waarderen is het feit dat jullie áltijd op tijd zijn. Als jullie afspreken om 08.30 uur, dan staan jullie om 08.29 uur voor de deur. Grote klasse!! Dankjewel!!

Lisa en Jules Simons

Uitgeest

Onze parketvloer die intensief gebruikt is na 35 jaar is opnieuw geschuurd en gelakt door ROTHO vloeren uit UITGEEST. Wij zijn zeer tevreden nu met onze nieuwe geschuurde en gelakte vloer. Wij kunnen U dit bedrijf zeker aanbevelen.

Jan en Agaath van Embden - Half

Beverwijk

Langs deze weg wilden we je nog even bedanken voor het opknappen van onze vloer. Ik heb nu pas jullie site ‘ontdekt’, want mijn collega had interesse na mijn enthousiaste verhaal. Ik hoop dat ze je benadert, want wij zijn echt meer dan tevreden. De vloer lijkt echt weer als nieuw! En wat een mooie website hebben jullie. Nogmaals bedankt en tot ziens.

Dennis en Elize Tonin

Uitgeest

GEWELDIG!! Heel blij zijn wij met onze nieuwe houten vloer. Vooral de details waar jullie mee omgaan is vakmanschap. De kleur die we bij jullie in de showroom zagen (smoke) vonden wij meteen mooi en past ook prima bij onze inrichting (klassiek en modern). Wij willen jullie dan nogmaals via dit mailtje bedanken en zullen jullie zeker aanraden.

Pepijn en Fleur

Zaandam

Een perfecte vloer neergelegd gekregen van de broers van Rotho Vloeren. Goed advies gekregen en niets is de heren te veel gevraagd! Ook de afwerking is helemaal prima. TOP!!!

Petra Huijtink

Velserbroek

Ik ben zeer tevreden over mijn parket wat geschuurd en gelakt is door jullie. Echt vakwerk!

Leni Acda van der Loos

Plaats

Het zijn toppers hoor! Bij ons de vloeren geschuurd & gelakt, Nieuwe vloer gelegd ziet er top uit. Wij zijn er super blij mee! Bedankt Robert & Tom 👍👍👍

Jolanda Bakker

Uitgeest

Dankzij Rotho kunnen wij weer lachen! Wat een super team – meteen helpen en zeer professioneel afgehandeld – onze vloer ziet er uit als nieuw. Bovendien waren die mannen ook nog behulpzaam om een schilder te regelen en hebben ons het hele regelwerk uit handen genomen – dit bedrijf weet wat dienstverlening is – een echte aanrader!

Naam

Plaats

Het ziet er weer netjes uit! Wij zijn zeer tevreden! Bedankt!

Bart en Jolanda Huitema

Uitgeest

Zeer tevreden over de prachtige nieuwe vloer die over bijna de gehele benedenetage is gelegd. Snel en vakkundig, en bedankt voor de goede service!

Edith Hartman

Egmond aan Zee

Wauw! De Rotho broers hebben onze vloer weer als nieuw gemaakt! De dikke glans laag hebben ze er af geschuurd en onze Merbau vloer is nu mooi mat afgewerkt. We zijn er erg blij mee!

Astrid en Juul

Amstelveen

Na vorig jaar goed werk afgeleverd te hebben bij buren heb ik Rotho Vloeren in 2015 om een offerte gevraagd om bij mij de bestaande eikenparketvloer te schuren en te behandelen met een lak of een hard was. Dit werd een naturel afolien hard wax olie welke in twee lagen is aangebracht. Kleine reparaties aan de vloer, die nodig waren, zijn netjes en goed uitgevoerd. Op ons verzoek werden de werkzaamheden in juni 2016 uitgevoerd en dit naar volle tevredenheid. De rekening was conform de offerte, die scherp concurrerend was. Een andere opdracht van buren zal in het najaar plaatsvinden. Goed afgeleverd werk levert meestal in directe omgeving nieuwe opdrachten op. Eerder was de vloer gelakt maar door de wax komen de nerven in het hout meer naar voren. Aan te bevelen!

Jan Post

Koog aan de Zaan

Middels mond tot mondreclame kwamen wij in contact met de firma ROTHO uit Uitgeest geleid door de heren Robert en Thomas van Leeuwen. In krap twee dagen legden zij een vloer 75 m². Betrokkenheid, vakmanschap en afwerking staan bij deze firma hoog in het vaandel. Wij kunnen hun dan ook van harte aanbevelen. Echt top in het leggen van parket- en laminaat vloeren!

Gerard en Ellen van der Werf

Castricum

Na het eindresultaat van Rotho bij kennissen van ons te hebben aanschouwd hebben we besloten onze bovenverdieping door Rotho van laminaat te laten voorzien. Goede adviezen tijdens het kiezen van de juiste vloer en het door Robert verder zoeken naar de juiste prijs kwaliteit verhouding gaf in de voorbereiding direct al een goed gevoel. Flexibiliteit in de planning was voor ons een voorwaarde die prima ingevuld werd. Het plaatsen van de vloer is zeer vakkundig gebeurd en daarnaast is er zeer netjes gewerkt, direct werd alle reststukken opgeruimd zodat de werkplek overzichtelijk (en dus veilig) bleef. Tijdens de nazorg bleek tevens dat de mannen zeer service gericht ingesteld zijn: het toegezegde kitten van de neuten (“ik heb nu de juiste kleur niet bij mij maar kom in de loop van de week nog even terug”) werd zondermeer uitgevoerd. Kortom wij zijn zeer tevreden met de vloer en de deal!

Frits en Mieke Walsmit

Uitgeest

Via onze oud buurjongen kwamen we bij jullie terecht. Wij zijn zeer tevreden over onze houten vloer en de prettige samenwerking. We zullen jullie zeker aanbevelen bij geïnteresseerde kennissen.

Ellen en Jan de Waal

Koog aan de Zaan

Heel erg blij en tevreden zijn wij over de nieuwe vloer. Ik zal jullie dan ook zeker aanbevelen bij onze vrienden en kennissen.

Jan en Tina

Uitgeest

Via internet kwamen wij op de site van Rotho vloeren. meteen hadden wij hier een goed gevoel over en dat bleek ook wel nadat we de showroom hadden bezocht en een goed gesprek hadden gehad over onze nieuw te bouwen woning. Inmiddels is onze nieuwe (visgraat)vloer gelegd en alle wensen die wij voor ogen hadden hebben de mannen uitstekend uitgevoerd.

Jan en Jannie Vaalburg

Velsen-Noord

We zijn ontzettend blij met onze vloer. Jullie hebben hem schitterend opgeknapt, complimenten.

Jan en Lies Winter

Uitgeest

Onlangs hebben wij onze eiken vloer door Rotho laten schuren en oliën. Wij zagen er geen heil meer in maar de mannen van rotho hebben hem weer prachtig mooi gemaakt. Nagenoeg stofvrij en duidelijke afspraken waren het motto van deze mannen. Kortom een prima stukje vakmanschap.

Peter en Wilma

Akersloot

We wisten al dat Robert en Thomas van Rotho Vloeren werk van topkwaliteit leveren maar ook garantie en service staan bij hen hoog in het vaandel. Dit hebben wij recent nog ervaren toen er forse problemen waren met de pvc vloeren van De Brug. Dit probleem lag in feite geheel bij de fabrikant van de vloeren maar die gaf helaas steeds niet thuis. Daarom hebben Robert en Thomas, in samenwerking met de leverancier, besloten dit niet langer af te wachten en zelf een oplossing te bieden voor de bewoners. Dit houdt in dat zij geheel voor eigen rekening in alle 8 appartementen van de BRUG totaal nieuwe vloeren gaan leggen. Hiervan zijn inmiddels al enkele appartementen aangepakt met een prachtig resultaat en de rest volgt nog. Dit getuigt van absolute topklasse van dit bedrijf. Chapeau Robert en Thomas!

Naam

Plaats

Vloer laten egaliseren door Rotho om daarna een pvc vloer te kunnen leggen. Is echt een super strakke vloer geworden met een perfecte service. Aardig en zeer vakbekwaam personeel.
Aanrader voor het laten egaliseren van u vloer tegen een scherpe prijs. Onze houten vloer in de entree, in de woonkamer en in het kantoor is door Rotho geschuurd en in de hardwax olie gezet. De werkzaamheden zijn uitgevoerd op de afgesproken dagen en in de afgesproken tijd. Het schuren gebeurt zo goed als stofvrij, waardoor een deel van onze meubels in de open keuken konden worden opgeslagen. Na drie dagen werk hebben we nu weer een prachtige vloer.

Naam

Plaats

Bedankt!! Reuze blij zijn wij met onze nieuwe vloeren die jullie op een prachtige wijze hebben weten te leggen. Uiteraard zullen wij nog foto’s toesturen voor jullie website. Nogmaals hartelijk dank!!!

J. en K. Frantsen

Heiloo

Zeer tevreden over de prachtige nieuwe vloer die over bijna de gehele benedenetage is gelegd. Snel en vakkundig, en bedankt voor de goede service!

Edith Hartman

Egmond aan Zee

Meister
Lieverdink
Flamingo
Douwes
Coretec
Parador