Benieuwd naar een impressie van onze showroom?

Traprenovatie

Trappen lijken op het eerste zicht niet belangrijk, maar toch maak je er meerdere keren per dag gebruik van. De trap is vaak het eerste aanzicht in uw woning. Deze mag dan ook met recht een blikvanger genoemd worden.

Wil je je woning een nieuwe uitstraling geven of is er schade aan je trap? Dan hoef je niet meteen op zoek te gaan naar een volledig nieuwe trap. Traprenovatie helpt om je trap zowel gedeeltelijk als volledig te herstellen, op te frissen en indien gewenst zelfs compleet te veranderen.

Traprenovatie door Rotho

Wij hebben reeds tientallen trappen gerenoveerd. Het is onze specialiteit om samen met u de beste oplossing te vinden en deze op een professionele manier uit te voeren. Van kleine renovaties tot complete vernieuwingen.

Kom langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken. Onze showroom is op afspraak geopend.

Voordelen traprenovatie

Dankzij een traprenovatie kun je grote kosten vermijden. Enkele beschadigde treden kunnen vlot hersteld worden met behulp van wisselstukken. Indien gewenst kunnen deze wisselstukken een opgezet antislip oppervlak hebben voor een optimaal gebruiksgemak. Traprenovatie laat toe om jouw oude trap toch om te toveren tot een aansluitend geheel bij de vloer en muren in jouw woning.

Je kunt zelfs de complete stijl van de trap aanpassen zodat deze beter aansluit bij het interieur. Overweeg zeker een traprenovatie alvorens te denken aan grote vernieuwingskosten of braakwerken. Deze oplossing kan veel budgetvriendelijker zijn en een prachtig resultaat opleveren.

Meister
Lieverdink
Flamingo
Douwes
Coretec
Parador